Brandveiligheid
Schadepreventie
Case Studies
Branden in veestallen
Themadownloads
 

Zoeken
 


Producten
 
Downloads
 
Publicaties

      English   Deutsch   Francais 
 


FM Global

FM Global is een in de VS gevestigde, wereldwijd opererende, verzekeringsmaatschappij. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd het aanbieden van verzekerings- en schadepreventiediensten. De basis van de filosofie van FM Global is dat uitgegaan wordt van schade vermijden in plaats van opgelopen schade achter herstellen.
 
FM Global is verreweg het grootste kennisinstituut ter wereld als het gaat om kennis inzake schadepreventie. Schadepreventiemodellen worden ontwikkeld op basis van gedegen onderzoek en praktijktests.
In West Glocester (VS) is een 648 ha groot 'Research Campus' gevestigd, waar FM Global onder andere brand- en explosietesten uitvoert. Kingspan sandwichpanelen beschikken over de juiste FM-certificering. Bij gebruik van het Kingspan concept is het mogelijk om een FM-certificering voor het gehele pand te verkrijgen.

Voor meer informatie over FM Global kijk op: www.fmglobal.com.

FM Approval test
op Kingspan
sandwichpanelen.

LPCB

LPCB staat voor de Loss Prevention Certification Board en was voor heen bekend als de Loss Prevention Council (LPC). De LPCB is een certificeringsinstelling op het gebied van brandveiligheid en houdt zich bezig met het testen van bouwmaterialen op dit gebied. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de vuurbelasting en verborgen vlamverspreiding. De LPCB keurmerken zijn erkend door overheden en regelgevende autoriteiten over de hele wereld, vooral in de regio's Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten.

Kijk voor meer informatie over LPCB op: www.redbooklive.com.


Downloads

FM Approval CertificatenStart download
Referentielijst FM ApprovalStart download
LPCB Certificaten Start download
Brochure LPCB Approved Case StudiesStart download