Zoeken
 


Producten
 
Downloads
 
Publicaties

      English   Deutsch   Francais 
 


RT (Roof Tile)

Het KS1000 RT dakpanpaneel heeft de uitstraling van een traditioneel dak met dakpannen. Dankzij de speciaal ontwikkelde coating is dit stalen dakpanpaneel nauwelijks van een traditioneel pannendak te onderscheiden.

Daarnaast heeft het alle voordelen van een geïsoleerd sandwichpaneel zoals hoge isolatiewaarde, lichte constructie en een hoge bouwsnelheid.

Het dakpanpaneel is geschikt voor alle dakapplicaties met een dakhelling groter dan 12 graden en geeft de architect en opdrachtgever de mogelijkheid om met een modern systeem een traditionele uitstraling te verkrijgen. Het paneel is uitstekend geschikt voor nieuwbouw- en renovatietoepassingen.

 


Door het geringe gewicht van de panelen is het mogelijk om vrijwel iedere, voor traditionele dakpannen onder gedimensioneerde constructie een authentieke dakpanuitstraling te geven. Dakpanpaneelsystemen worden veelal toegepast op semi-permanente woningen, de agrarische sector (maneges, stallen), de recreatieve sector (zwembaden, vakantieparken, clubhuizen) en bij astbestsaneringsprojecten. Het paneelsysteem wordt standaard voorzien van een witte stucco binnenafwerking en kan indien gewenst ook worden voorzien van een coating voor specifieke toepassing: HACCP, FARMsafeAQUAsafeFOODsafe en CLEANsafe.


Kenmerken
  • Zeer licht systeem, waardoor toepassingen in (asbest)renovatie mogelijk is
  • Minimale koudebruggen
  • Te combineren met Velux dakvensters
  • Standaard voorzien van een 160 mm schone eindoverlap
  • Een totaal pakket aan afwerkingsmaterialen verkrijgbaar
  • Prefab element waardoor een hogere installatiesnelheid gerealiseerd kan worden en de kans op faalkosten wordt verkleind
  • Een constructie-oplossing die een duurzame thermische isolatie garandeert
  • Beschikbaar in lengtes tot 15.750 mm

Downloads

Brochure (Nederlands) Start download
Brochure (Engels) Start download
Brochure Agrarische toepassing Start download
Datablad Start download
Installatiegids Start download
Details in .dwg (ZIP) Start download
Details in .pdf (ZIP) Start download