Zoeken
 


Producten
 
Downloads
 
Publicaties

      English   Deutsch   Francais 
 


Kingspan verzorgt Live Case tijdens het Building Holland congres op 27-10-2011

Op donderdag 27 oktober 2011 aanstaande presenteert Building Holland het Building Holland congres in de RAI te Amsterdam met als congresthema: 'Hoe marktconform is huisvesting?'. Daarmee lopen de initiatiefnemers vooruit op de driedaagse beurs Building Holland op 17 tot 19 april 2012. Onder de noemer 2020|2DAY zal Kingspan Duurzame Bouwsystemen een van de drie Lives Cases verzorgen waarbij toekomstbestendig renoveren en (ver)nieuwbouwen centraal staan.

  

Met dit najaarscongres zullen ondernemers met lef, visionaire experts en bestuurders in invloedrijke netwerken in de sector aantonen dat de eindgebruiker het laatste woord heeft. Wat betekent dit voor de industrie, het vastgoed, de architectuur, de installatiebranche, de adviseur en de eindgebruiker? Voor alle partijen in de sector liggen er kansen om samen in te spelen op de marktvragen, nieuwe samenwerkings- en verdienmodellen te creëren en daarbij duurzaamheid centraal te stellen.

'Hoe marktconform is huisvesting' maakt deelnemers tijdens het congres wegwijs in het denkproces en de praktijk van duurzaamheid en duurzaam bouwen en renoveren. Kingspan zal samen met haar ketenpartners toekomstbestendige projecten presenteren op het gebied van renovatie en nieuwbouw, variërend van woningbouw tot utiliteit: 2020|2DAY.

Ervaren koplopers en vertegenwoordigers van de Y-generatie in de sector debatteren samen met de deelnemers in de zaal over de belangrijkste stakeholder: de eindgebruiker. Steeds vaker vraagt de eindgebruiker om rendementsberekeningen van hun investeringen, inzicht in de technische innovaties en de flexibele gebruiksmogelijkheden van het object. Lenny Vulperhorst (Andersson Elffers Felix) en Marcel de Boer (CEO Troostwijk RE) vragen de gastsprekers naar hun initiatieven en nieuwe formules.

Gastsprekers zijn onder andere afkomstig van: VolkerWessels, Unica Groep, AT Osborne, Corenet Global Benelux, Triodos Vastgoedfonds, Deloitte, Imtech, VU Amsterdam, Leden van De Nieuwbouw, Meer Met Minder Energie, Bouwend Nederland, UNETO-VNI en E.Nu* coöporaties. Allemaal bewijzen zij dat duurzaam vastgoed succesvol aan de man te brengen is.

Inschrijven? Klik hier.

Meer informatie over het congres? Klik hier.

25/09/2011
 


<< terug